Cathrine Klæboe smiler

Cathrine Klæboe

Cathrine Klæboe
Cathrine Klæboe

Jeg heter Cathrine Klæboe og bor i fantastiske Harstad sammen med samboer og 3 barn.

Jeg har en Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi og jobber som kostholdsveileder ved siden av Barnas Plattform.

I mitt arbeid med mat og mennesker har jeg sett hvordan forholdet man har til seg selv kan påvirke forholdet man får til mat.

Jeg har stor tro på at ved å styrke selvfølelsen og selvtilliten til barn fra de er små kan det være med på å forebygge blant annet spiseforstyrrelser. Ofte er det hvordan man føler seg av stor betydning for hvilke valg man tar.

Har man det godt med seg selv så er det mye enklere å ta gode valg. Som barn har jeg selv kjent på følelsen av å ha lav selvfølelse. Når jeg i voksen alder kjenner på forskjellen på lav og god selvfølelse ønsker jeg av hele mitt hjerte at alle barn skal ha det TRYGT og GODT inne i seg selv.

Det kommer så mye godt ut av å ha god selvfølelse! Vår lille familie har tatt i bruk verktøyene og det har gitt oss så mange gode stunder sammen, og har helt klart vært en solid bidragsyter til mye positivt.

Jeg vil anbefale alle foreldre, og dere som jobber med barn, å komme på kurset Barnas Plattform slik at vi sammen kan være med på å styrke, og opprettholde styrken, i VÅRE barn.

Hjertelig velkommen på kurs!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på vår Facebookside.