Ellen-Cathrine Heier smiler

Ellen-Cathrine Heier

Ellen-Cathrine Heier
Ellen-Cathrine Heier

Jeg heter Ellen, 29 år.

Jeg er født og oppvokst i Groruddalen i Oslo, men har de siste 3 årene bodd på Skillebekk i Nittedal Kommune. Her bor jeg med samboer og en sønn som snart blir 1 år. Har en Bachelorgrad innenfor kultur og kommunikasjon og en Mastergrad i Flerkulturell og Internasjonal utdanning.

Med et stort hjerte for barn har jeg jobbet både som assistent i barnehage, på skole og på SFO. Jeg er opptatt av den flerkulturelle skolen og hvordan vi kan skape gode relasjoner ved å dra nytte av våre positive og sterke sider. Har siden 2014 jobbet som baseleder på Ammerud Aktivitetsskole i Oslo.

Hvorfor jeg er en engasjert kursleder:

Jeg er opptatt av at alle barn skal få muligheten til å tenke gode tanker om seg selv. Barn som ofte kommer i konflikter og sliter med relasjoner, tenker ofte negative tanker om seg selv, har dårlig selvfølelse og selvtillit.

Gjennom Barnas Plattform ønsker jeg å være med å styrke og opprettholde barns selvfølelse og selvtillit, slik at vi får barn som tør å ta egne valg som føles riktige for dem når de blir eldre! Jeg vil være med å skape trygge, sterke og glade barn! Kurset fungerer reparerende for de som har utfordringer, men er også forebyggende! Positiv input kan vi aldri få nok av!

De 4 verktøyene er enkle og gjennomførbare. De hjelper foreldrene til å se barna sine og styrker båndet mellom barn/foreldre gjennom nærhet og tilstedeværelse. At verktøyene utelukkende får positive tilbakemeldinger fra foreldre som har tatt de i bruk, gjør at jeg er veldig motivert til å sette i gang med kurs i Oslo Nord og Nittedal.

Du kan hjelpe ditt barn å skape en trygg og god plattform for fremtiden!

Velkommen på kurs!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på vår Facebookside.