Heidi Solberg smiler

Heidi Solberg – Buskerud

Heidi Solberg
Heidi Solberg

Litt om meg:

Mitt navn er Heidi Solberg og jeg kommer fra Solbergelva i Nedre Eiker kommune. Jeg er mor til tre barn, har en samboer med to barn, er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har drevet familiebarnehage siden januar 2000. Jeg er interessert i idrett generelt, de siste årene er det barna i hjemmet som har blitt prioritert. Så min idrettsglede og engasjement kommer oftest fra tribuneplassen. Da barna var mindre var jeg trener for bygdas turnparti, «foreldre og barn» og «lekeparti».

Hvorfor jeg er en engasjert kursleder:

Vi lever i ett mangfoldig samfunn som er i rask endring. Barn må hver dag forholde seg til ulike sosiale arenaer. Noe som krever at barna må beherske samfunnet rundt seg. Hvordan vi har det med oss selv, påvirker vår relasjon med andre. Mitt arbeid i barnehagen har gitt meg nyttig erfaring med viktigheten av å bli sett, hørt og verdsatt for den vi er, både som barn og voksne. Verktøyene i Barnas Plattform er enkle, tar kort tid å bruke – og for de som alt har tatt verktøyene i bruk er tilbakemeldingene at; De funker!

Jeg har selv tatt i bruk ett par av verktøyene, både i hjemmet og i barnehagen, kun positive egne erfaringer. Min takknemlighet for å ha blitt kjent med Barnas Plattform, Birgit Semundseth og de fire verktøyene er stor og jeg gleder meg til å dele verktøyene med dere foreldre!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på min Facebookside.