Jørgen Ekeberg Larsen smiler

Jørgen Ekeberg Larsen

Jørgen Ekeberg Larsen
Jørgen Ekeberg Larsen

Jeg heter Jørgen Ekeberg Larsen, er 35 år og gift med Benthe. Vi har tre barn mellom 4 og 11 år og er bosatt i Røyken. Jeg er utdannet lærer og har jobbet som kontaktlærer på Midtbygda barneskole i sju år.

Hvorfor jeg er en engasjert kursleder?

Når barn ikke har det bra med seg selv kan vennskap fort bli kronglete, og det blir vanskelig å ta til seg ny kunnskap. Som lærer møter jeg disse barna hele tiden. Jeg kan bety en forskjell for elevene mine, men de viktigste personene i et barns liv er foreldrene.

Som foreldre ønsker vi alle å bygge et godt fundament hos barna våre, slik at de kan bli trygge på seg selv og ta kloke valg. For at vi skal klare dette trenger vi å bygge inn en GOD selvfølelse og selvtillit i barna fra de er små. Men hvordan gjør vi egentlig det på en god måte?

Ferske hundeeiere melder seg gjerne på dressurkurs. På Barnas Plattformkurs kommer jeg til å formidle noen enkle, men virkningsfulle verktøy du som forelder kan ta i bruk for å bidra til å gi barna god selvfølelse og selvtillit. De viktigste personene i livet vårt fortjener at vi setter av en kveld på kurs. Det er en liten investering, med risiko for stor avkastning i form av tryggere barn som har det bedre med seg selv.

PS: Full forståelse for skeptiske mannfolk, men tror vi skal få en ålreit kveld. Har dere ikke mulighet til å få barnevakt tar dere kontakt, så kan dere komme hver deres kveld til samme pris.

Alene, sammen eller med en venn; vær varmt velkommen på kurs!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på min Facebookside.