Maj-Britt Stensønes smiler

Maj-Britt Stensønes

Maj-Britt Stensønes
Maj-Britt Stensønes

Litt om meg:
Jeg heter Maj-Britt, er 47 år og kommer fra Averøy. Her bor jeg sammen med min mann og våre to fosterbarn på 11 og 14 år. Jeg har også tre egne barn, et bonusbarn og ikke minst tre barnebarn.

Jeg er utdannet Barne og ungdomsarbeider og har mange års erfaring fra arbeid med barn med ulike utfordringer gjennom jobben min på barneskole. Jeg ble sertifisert kursholder for Barnas Plattform i april 2016 og håper at jeg som kursleder for Barnas Plattform kan få dele noen av mine erfaringer med deg.

Hvorfor jeg er en engasjert kursleder:
Min største motivasjon er at jeg ønsker at barn skal få en trygg og god plattform tidlig i livet, slik at de blir trygge og gode ungdommer som tør å ta egne valg. I dag vet vi at mye mobbing kommer som en følge av dårlig selvfølelse, og at den som blir mobbet får en dårligere selvfølelse og selvtillit. Tenk å se barnet ditt gå hjemmefra om morgenen med et stort smil og en god følelse i hjertet! Ved å gå på kurs hos meg og å lære disse enkle verktøyene hjelper du barnet ditt til god selvfølelse og selvtillit. Du er nemlig den som kan gi barnet ditt en trygg og god plattform for resten av livet! Og det som er det beste er at det virker like godt forebyggende som oppbyggende. Alle barn vil ha nytte av dette.

Velkommen på kurs!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på min Facebookside.