Lur, smilende jente

Enkle grep gir hyggeligere hverdager!

Vi gleder oss over at familier bruker Barnas Plattform-verktøyene i hverdagene. Og ikke bare når barn har utfordringer, men også for å gjøre «vanlige dager» enda bedre!

Takk til denne familien som vil dele sin erfaring etter å ha vært på kurs hos Trine i Hedmark fylke:

«Etter at vi var på Barnas Plattform kurset og begynte å spørre om hva som var det beste som hadde skjedd i dag, ved middagsbordet, så har våre middager blitt mye koseligere og roligere!

Jenta vår er blitt veldig glad i å fortelle om gode ting fra barnehagen (tidligere var hun stille og lite pratsom om livet i barnehagen).

Samtidig som vi voksne får fokusert på positive tingene som har skjedd i vår hverdag… Vi ser at hun blir stolt over samtalene og at de betyr noe for henne 🙂

3 minutter massasjen og «de gode ordene» bruker vi ca. annenhver dag. Vi visste ikke helt om hun lyttet til de gode ordene – inntil mormor fortalte en søt historie rundt dette.

Vår datter sover hos mormor ca. en gang i måneden – og denne kvelden hadde mormoren hatt det litt travelt med å avslutte dagen. Så hun tenkte å kun avslutte dagen med massasjen. Da  massasjen var over listet hun seg ut døren med telefonen i hånda …. Hun trodde at jenta vår sov,  men da kom det:

» Har du ikke de gode ordene mormor??» Så Yes, hun liker det og savner de gode ordene når de  ikke står på !!?»

Bestill kurs

Legg igjen en kommentar