Hildegunn Strøm smiler

Hildegunn Strøm

Hildegunn Strøm
Hildegunn Strøm

Jeg heter Hildegunn Strøm, er 38 år, og bor i Tromsø. Jeg har mann og 2 barn, og jeg arbeider som lærer ved en barneskole i Tromsø.
Jeg utdannet meg til allemennlærer i 2007, og har siden da arbeidet med kurs, veiledning og undervisning. Av de målgruppene jeg har arbeidet med kan jeg nevne sykemeldte, arbeidsledige, innvandrere og ikke minst, de mest sårbare i vårt samfunn; barn.
Som del av et håndballtrenerteam på 3, er jeg også delaktig i arbeid med barn på fritida. Noe jeg finner svært givende.
Av fritidssysler så liker jeg håndarbeid, musikk og friluftsliv. Men jeg setter også stor pris på en uværsdag, da familien kan være samlet hjemme rundt et spill eller ei god bok. For meg er også disse stundene svært betydningsfulle.

Hvorfor er jeg en engasjert BP kursleder:
Jeg har et iboende engasjement rundt det at barn må få vokse opp til å bli trygge og tilfredse voksne, som opplever at de mestrer livets topper OG daler. I den forbindelse deler jeg Birgit Semundsets syn på at alle mennesker trenger en solid plattform som ruster oss til å møte livets utfordringer. Gjennom Barnas Plattform får vi som foreldre verktøy som hjelper oss til å bygge denne plattformen for- og sammen med våre barn.
Gjennom å holde kurs for foreldre og pedagogisk personell er vi med å spre disse enkle verktøyene slik at flere og flere barn kan få med seg alt det positive som dette medfører!
Det jeg liker aller best med Barnas Plattform er at det er forebyggende og reparerende. Foreldre ser resultater hos sine barn umiddelbart, samtidig som det også ruster barnet for fremtiden. Det er helt fantastisk!
Jeg håper jeg ser dere på kurs! Velkommen skal dere være!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på vår Facebookside.