Kari Kristine Johnsen

Kari Kristine Johnsen

Kari Kristine Johnsen
Kari Kristine Johnsen
Litt om meg:
Jeg er ei blid og engasjert dame fra Narvik som er født i 1987.

Jeg tok svennebrev som frisør i Trondheim og i ettertid har jeg tatt en bachelor i yrkesfaglærer ved HiOA og en mastergrad i fag- og yrkesdidaktikk ved NTNU. Til daglig møter jeg ungdommer på Narvik vgs hvor jeg underviser i frisørfaget. Hjemme er jeg mamma til en gutt og en jente.

Hvorfor jeg er en engasjert kursleder:

Jeg har bakgrunn som trener og dommer i turn, og nå skal jeg bruke disse erfaringene til at flest mulig kan ha det best mulig med seg selv. Som turntrener har jeg lært unger å mestre turn-elementer som virker nærmest umulig for dem. Som dommer har jeg formidlet gleder og sorger.

En god selvfølelse gjør det lettere å takle nederlag.

Men om selvfølelsen er dårlig vil selv ikke de beste karakterer gi varig glede. Uansett om en skal lære seg å slå hjul, eller ta sin førte flikk-flakk må man ha tro på at det går! For å holde motivasjonen oppe, og for å utvikle seg som idrettsutøver, skolebarn, venn, og menneske må en lære seg strategier for konstruktiv selvsnakk.

Det er grunnen til at jeg er kursleder i Barnas Plattform. Jeg vil bidra til å styrke både ditt og alle andres barn. Best av alt er at kurset er for alle foreldre, og at verktøyene virker like bra forebyggende som «reparerende». Du er hjertelig velkommen på kurs!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på min facebookside
https://www.facebook.com/barnasplattformnarvik/