Nina Berg Knudsen

Nina Berg Knudsen

Nina Berg Knudsen
Nina Berg Knudsen
Litt om meg:

Jeg er opptatt av å skape balanse i livet mitt mellom seriøst og useriøst, fornuftig og mindre fornuftig. Dette har resultert i en livsstil med reising, yoga, surfing, akrobatikk, meditasjon, familie, nevøer og andre ting!

Jeg ble født på Bærum i 1991 og har vokst opp i Asker. Med 3 eldre søstre og en haug med dyr hadde jeg en trygg og morsom oppvekst.

Jeg er utdannet barnehagelærer ved Høgskolen i Oslo. Jeg jobber i barnehage halv tid, og som barnehagelærer på en kirurgisk barneavdeling på Rikshospitalet halv tid.

Mitt engasjement for barn og yoga førte meg til utdanningen ”yogaledelse for barn 3-6 år” ved Oslo Yoga. Denne drar jeg nytte av i jobben min.

Hvorfor jeg er en engasjert kursleder:

Jeg opplever at mange voksne har liten tro på seg selv og trenger bekreftelse fra andre for å føle seg bra. Jeg er vokst opp i takt med utviklingen av sosiale medier hvor dette bekreftelsesbehovet er blitt svært synlig. Å måle sin verdi i prestasjoner og likes er vanligere enn vi kanskje vil innrømme. Dette er en trend jeg vil bidra med å snu.

I jobben min ser jeg barn som ikke får være med i lek, barn som stenger andre ute av lek, barn som er redd for å prøve selv fordi ”jeg klarer ikke”. Jeg jobber derfor daglig med å styrke barns tro på seg selv. Enda viktigere er det for meg å hjelpe dem å bli glad i seg selv. Alle fortjener å kjenne seg verdifulle! En slik indre trygghet danner grunnlaget for gode vennskap fordi en som er trygg i seg selv liker å se andre lykkes. En slik indre trygghet vil også gjøre dem mer rustet til å takle motgang når den kommer.

Ønsker du å ta kontakt med meg kan du nå meg på min kurslederside på facebook. Søk på ”Barnas Plattform kursleder Nina Berg Knudsen”.