Anette Eikeland Honnemyr smiler

Anette Eikeland Honnemyr

Anette Eikeland Honnemyr
Anette Eikeland Honnemyr

Jeg er 31 år gammel og bor i Eiken sammen med min mann og vi har to barn, jente 6 år og gutt på 4 år.

Til vanlig jobber jeg som konstituert helsesøster for Evje og Hornnes helsestasjon. Dette trives jeg kjempegodt med. Føler virkelig jeg har funnet mitt sted når jeg kan jobbe med barn. Forhåpentligvis skal jeg begynne på helsesøsterstudiet til høsten 2017. Dette vil også bli kjempe spennende og utfordrende!

I min jobb treffer jeg barn og foreldre i alle situasjoner og med forskjellige utfordringer. Noe jeg virkelig brenner for er tidlig innsats. Å kunne hjelpe barn og forebygge slik at våre barn ikke skal slite med psykiske og fysisk sykdom når de blir ungdom og voksne.

Hvorfor er jeg en engasjert kursleder:

Jeg ble tipset om Barnas Plattform igjennom en kollega til privat bruk på mitt barn som hadde utfordringer etter hun startet på skolen.

Da jeg leste om Barnas Plattform og de enkle verktøyene, verdiene og jobben som blir gjort var det som det kom en stor gnist i meg! Dette var virkelig noe jeg kunne tenke meg å arbeide med.

Det å kunne videreformidle enke verktøy til foreldre både for å styrke og opprettholde god selvtillit og selvfølelse var mitt i blinken. Jeg fulgte den gode magefølelsen og 6 uker etterpå jeg oppdaget dette er jeg sertifisert kursleder og klar for å bringe videre alt det gode Barnas Plattform står for!

Håper jeg treffer deg på kurs – velkommen!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på min Facebookside.