Våre kurs og foredrag

Lær fire enkle verktøy som bidrar til at ditt barn vokser opp med god selvfølelse og selvtillit. Tenk å bidra til at barnet ditt får et godt selvbilde fra tidlig alder! Verktøyene tar maksimalt ti minutter om dagen og virker like bra forebyggende som styrkende. 

Vi er opptatt av at foreldre går hjem etter foredraget med konkrete verktøy som gir raskt effekt. Kom og lær livsmestringsverktøy – en praktisk tilnærming til hvordan barna kan øke evnen til å håndtere livets utfordringer.

Vi kan tilby deg og dine kolleger et engasjerende og kompetansehevende kurs innen områder som selvfølelse og selvtillit. Vi tilrettelegger for livsmestring i ung alder. Verktøyene passer godt inn i rammeplanen og alt det gode arbeidet som gjøres i barnehager.

I 2020 ble Brønnøy kommune og Barnas Plattform utvalgt av Nordland Fylkeskommune til et unikt folkehelseprosjekt. For første gang ble alle foreldre i en kommune invitert til et foreldrekurs. Kurset er universalforebyggende og er designet til å gi alle foreldre nytteverdi.