Nicole Fongen smiler

Nicole Fongen

Nicole Fongen
Nicole Fongen

JEG BRENNER FOR Å STØTTE MENNESKER I Å FINNE SIN VEI I LIVET OG Å TØRRE Å GÅ DEN. Å ha god selvfølelse og selvtillit er avgjørende for å ha et godt liv. Dette er noe som jeg opplever daglig når voksne mennesker søker hjelp i min individualpsykologisk praksis i Larvik: www.modigtanke-modighandling.no.

For en GLEDE å kunne formidle Barnas Plattform-kurs som bidrar til at allerede barna våre utvikler og opprettholder god selvfølelse og selvtillit og dermed får et utmerket grunnlag for å lykkes med livet.
Kursdeltakerne mine beskriver meg som inspirerende og kunnskapsrik og de liker at jeg bruker egne historier og humor under kurset.

Om meg:
Jeg er født i 1964 i Hameln/ Tyskland og har 2 barn som er født i 2002 og 2004. Min yrkes karriere startet med arbeid innen event-management-bransjen hvor jeg jobbet blant annet i USA, Denmark og Sveits.
Ifra 2000 til 2004 utdannet jeg meg som «Encouraging-Trainer» og Individual-psykologisk terapeut og arbeidet med dette i Tyskland helt fram til sommeren 2011 hvor jeg og familien min flyttet til Norge.
I 2015 åpnet jeg individualpsykologisk praksis i Larvik. Samtidig begynte jeg som kursleder i Grete Roede med livs-stils-endring og hjelper her voksne mennesker til «å leve godt og lære hvordan». Jeg ser også her sammenhengen mellom livsstil/ selvfølelse/ selvtillit/ kosthold/ søvn.

På fritiden liker jeg å gå tur i nærområdet, møter venner, strikke og reise.
Gleder meg å SE DEG på Barnas Plattform-kurs HOS MEG i Larvik!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på min Facebookside.