Siv Karin Solaune smiler

Siv Karin Solaune

Siv Karin Solaune
Siv Karin Solaune
Litt om meg:

Jeg er mor til to gutter i grunnskolealder og er bl.a. utdannet sosionom med fordypning i sosialantropologi. Jeg har erfaring fra barnehage, skole, psykiatri og barnevern. Etter ulike utfordringer ble jeg for 7 år siden ordentlig bevisst på de ulike funksjonene selvtillit og selvfølelse har for mennesket og samfunnet. Siden da har jeg utforsket og arbeidet med selvfølelse på ulike måter bl.a. i form av foredrag og kurs. Jeg er av den oppfatning at en god selvfølelse og en god selvtillit fører til en bedre livskvalitet for både barn, ungdom og voksne. Når man får det bedre med seg selv, så får man det også bedre i relasjoner. God selvfølelse hos den enkelte kan dermed gi positive ringvirkninger for barnehagen, skolen, arbeidsplassen og samfunnet generelt.

Jeg opplever, som flere med meg, at en god selvfølelse er roten til alt godt.

 

Hvorfor er jeg en engasjert kursleder?

Ved å være den første i Norge som har skrevet en masteroppgave innen endringsledelse om hvordan ledere opplever det å inkludere selvfølelse i sin ledelsesutøvelse, har jeg samtidig avslørt en genuin interesse og engasjement for temaet. Hvorfor er jeg kursleder i Barnas Plattform? Fordi – Hvem er fremtidens ledere? Jeg har selv kjent på dårlig selvfølelse, og jeg ønsker å bidra til at både barn og voksne får gode verktøy til å bygge opp en god selvfølelse og god selvtillit. Barn med god selvfølelse tar gode valg, har en indre trygghet, er robuste i forhold til livets utfordringer og er i stand til å bygge gode relasjoner. Dette kan igjen gi grunnlaget for fremtidens ansvarlige ledelse.

Har du lyst å skape flere gode stunder mellom deg og barna?

Jeg har med stor interesse tatt i bruk verktøyene i Barnas Plattform og erfarer positive endringer. Jeg gleder meg til å dele verktøyene med deg og din familie!