Anne Tøndel smiler

Anne Tøndel – Sør Trøndelag

Anne Tøndel
Anne Tøndel

Litt om meg:

Jeg er Anne, mor til to jenter, utdannet førskolelærer og har jobbet som pedagogisk leder i barnehage siden 1997.

Jeg har videreutdanning i pedagogisk veiledning, og er sertifisert kollegaveileder i Marte Meo. Dessuten er jeg også sertifisert innenfor lærerprogrammet til Carolyn Webster Stratton «de utrolige årene», som handler om å fremme barns sosiale og emosjonelle kompetanse.

I løpet av min 18-årige førskolelærerkarriere har jeg deltatt på utallige kurs, seminarer og foredrag som omhandler barn. Så ryggsekken min er fylt med mye kunnskap og mange erfaringer kan man si.

Høsten 2015 ble jeg sertifisert kursleder i Barnas Plattform.

Hvorfor jeg er en engasjert kursleder:

Etter 18 års fartstid som førskolelærer i barnehage og 16 år i morsrollen, var det så fantastisk å bli presentert for Barnas Plattform. Endelig har det kommet et foreldrekurs som passer alle, enten man har barn med utfordringer på ulike plan, eller rett og slett ikke har utfordringer i det hele tatt.

Alle barn vil ha nytte av dette. Det å ha en god selvfølelse og en god selvtillit er grunnmuren/ plattformen for å kunne mestre livets utfordringer i fremtiden.

Verktøyene som blir presentert på kurset er enkle å lære og gjennomførbare. Og det som er så fint med dette kurset, er at verktøyene blir satt i system. Foreldre som allerede har vært på kurs har gitt gode tilbakemeldinger på at verktøyene fungerer.

Jeg har også veldig tro på at dette kurset vil gi foreldre ny inspirasjon, og at det vil oppstå et tettere bånd mellom barnet og foreldrene når verktøyene tas i bruk.

Jeg ønsker alle og en hver velkommen til et spennende og innholdsrikt kurs! Gled deg!

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på min Facebookside.