Grete Nordgaard

Grete Nordgaard

Grete Nordgaard
Grete Nordgaard
Jeg heter Grete Nordgaard og er ei 50 år ung dame 😉 Jeg har to flotte ungdommer som nå er blitt 17 og 19 år. De er min store inspirasjonskilde og lykke i livet.

Jeg har nå jobbet som lærer i en rekke år, hvor mitt hjerte banker ekstra for dem som sliter litt i hverdagen med ulike problemstillinger. Som vi alle vet, er ikke livet for amatører, og vi opplever alle berg og dalbane på vår vei. Altså gode og litt mindre gode perioder.

Å finne verktøy som hjelper oss til å bli den beste utgaven av oss selv og som gir oss en minst mulig humpete vei, er noe jeg alltid søker.

Da jeg fikk høre om Barnas Plattform ble jeg så glad! For her var et verktøy som kunne hjelpe barn og unge til å styrke selvfølelsen og selvtilliten, noe jeg har sett gjennom årene på skolen, og erfart hos egne barn og venner, er utfordrende for mange i den tiden vi lever i.

At dette også styrker forholdet mellom foreldre og barn, og i tillegg tar så kort tid, er bare helt fantastisk! Tenk om jeg kunne hatt denne muligheten når mine barn var mindre. Mitt inderlige ønske at alle foreldre får muligheten til å ta del i disse fantastisk enkle og effektive verktøyene.

Håper vi ses på kurs!

Solskinnshilsen fra ho Grete