Trine Elisabeth Gleditsch

Trine Elisabeth Gleditsch

Trine Elisabeth Gleditsch
Trine Elisabeth Gleditsch

Litt om meg:

Jeg er født i 1967 og oppvokst på Hamar. Nå bor jeg i Romedal hvor vi har en liten gård.

Har to fine døtre og to fine barnebarn. Hvor den ene datteren er førskolelærer og den andre er i gang med sin vernepleierutdanning.

Jeg er utdannet førskolelærer og har utdannelse innen ledelse og administrasjon. Jeg har siden 1988 drevet en privat barnehage hvor jeg arbeider som styrer. Det er en aktivtetsbarnehage hvor vi har fokus på musikk, natur og bevegelse.

I tillegg er jeg treningsinstruktør og ser stor verdi av både fysisk og mental trening.

Hvorfor jeg er en engasjert kursleder:

Gjennom mine snart 30 år som barnehagestyrer har jeg blitt kjent med veldig mange barn, foresatte og ikke minst ansatte.

Vi ser hver dag hvor viktig god selvfølelse og selvtillit er « For å ha det bra med andre, må man FØRST ha det bra med seg selv ». I alle fall er det et viktig fokus å ha i hverdagen, og ofte kommer man i et spor der man ikke ser løsningen på den «onde» sirkelen man er i. Da er det viktig å vite at det finnes enkle verktøy til å ta i bruk og at de er til hjelp for oss alle sammen!

Fra de som har en uttalt utfordring til de som føler at alt egentlig er fint. Barna for en innvendig styrke og ikke minst blir de bedre rustet til å møte de vanskelige tenårene. Gjennom barnas plattforms unike verktøy knytes det usynelige sterke bånd mellom barn og voksen som gjør at det blir enklere og komme hjem og ta opp ting med familien sin.

Det må være det esensiellt viktigste i et foreldre perspektiv : « Jeg kjenner mine barn , vi har det så fint sammen, jeg vet at de stoler på meg og kan komme til meg med alt de har på hjertet J ».

Jeg gleder meg masse til å dele disse verktøyene med deg og din familie, jeg er også sikker på at disse verktøyene virker like mye forebyggende.

Håper vi ses snart på kurs – sett av to timer – det er det «verdt» .

Velkommen.

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med meg på min Facebookside.