Nettbasert foreldrekurs

Foreldre over hele landet anbefaler kurset varmt til andre foreldre.

Nettbasert foreldrekurs

Velkommen til nettkurset foreldre over hele landet anbefaler varmt til andre foreldre!

Vårt mål er å bidra til at alle barn vokser
opp med god psykisk helse!

Nettbasert foreldrekurs

Har du barn med ulike typer utfordringer – små eller store? Ønsker du konkrete verktøy for å hjelpe barnet ditt? Eller ønsker du å gjøre en forebyggende innsats som vil bidra til at ditt barn vokser opp med god psykisk helse?

Barnas Plattform sitt foreldrekurs er et forskningsbasert nettkurs for foreldre som ønsker å bidra til at deres barn vokser opp med et godt selvbilde. Kurset inneholder teoretiske og praktiske deler og skiller seg fra tradisjonelle foreldrekurs ved at undervisningstiden er svært kort. Total undervisningstid er 1 time og 15 minutter, og du vil ha tilgang til nettkurset i 4 uker.

I den teoretiske delen av kurset lærer du om hva som kjennetegner barn som har lav eller høy selvfølelse og selvtillit. I den praktiske delen lærer du hvordan dere kan bruke enkle verktøy i hverdagen. Verktøyene bidrar til å styrke barnets selvbilde, de er enkle å bruke og krever ingen forkunnskaper. Verktøyene tar maks 10 minutter om dagen og gjennomføres rundt middagsbordet og ved barnets leggetid. 2 av verktøyene er tilgjengelige på en spesiallaget app for å gjøre utførelsen så enkel som mulig.

I tillegg til nettkurset kommer det automatiske videomailer som gir både inspirasjon og ny kunnskap.

Verktøyene i foreldrekurset er tilpasset både barnehage- og barneskolealderen og brukes både forbyggende og styrkende. Ved å bruke verktøyene i barnets oppvekst, bidrar du til at ditt barn bygger god psykisk helse.

Velkommen til kurs!

Les tilbakemeldinger
fra foreldre og fagpersoner