Kurs foredrag holdes

Barnevernskonsulent

Samarbeid med Birgit Semundseth i forbindelse med foreldrekurset som gir verktøy for god selvfølelse og selvtillit hos barn 21.10.14 i Salangen kommune.

Jeg fikk telefon fra helsestasjonen i Salangen om at de hadde vært på foreldrekurs med Birgit Semundseth i Brøstadbotn og at det hadde vært en lærerik kveld og at de ønsket at vi kunne få Birgit hit til kommunen og ha et foreldrekurs her i Salangen. Jeg jobber som tiltakskonsulent i Astafjord barneverntjenesten og har fokus på forebyggende arbeid for barn og unge.

Hele prosessen før kursdagen opplevde jeg Birgit som ei jordnær og imøtekommende dame, alltid blid og hyggelig.

Kursdagen kom og vi gledet oss mye til å møte Birgit og vi var spente på hvor mange foreldre som ville komme på kurset. Det ble fullt hus og

Birgit kom som avtalt og var ei fantastisk dame å møte, blid og positiv.

Hun gjennomførte et viktig tema som omhandlet å gi barna en god selvfølelse og god selvtillit med humor og alvor. Hun engasjerte oss alle som var på kurset, eksemplene hun kom med var gjenkjennbare.

Det viser seg at foreldrene er fornøyd med kursholderen og mange har gitt meg tilbakemelding på at de har startet opp med alle 4 verktøyene de fikk hos Birgit på kurset og det er mange hjem i Salangen som nå spiller CD til kvelds med «de gode ordene».

Dette kurset og ikke minst Birgit anbefales på det sterkeste. Dette er verktøy som er lett å få til i praksis, det er enkelt og gjennomførbart for foreldre. Det er det vi trenger om vi skal vi nå frem til foreldrene/ pårørende.

Hilde Løvberg, Astafjord Barnevernstjenest

Les mer om våre kurs