Kurs holdes for kommende kursholdere

”Blanke-ark”-læreren

”Barnas plattform er oversiktlig og flott. Du er konkret og bruker ikke tid på overflødige ting. Meget bra. Dette virker som et solid program med gode og konkrete verktøy, veldig godt jobbet! Jeg håper mange foreldre får øynene opp for dette nettbaserte kurset, jeg vil tipse de jeg møter.”

Marco Elsafadi, en av Norges mest brukte kurs og foredragsholdere og verdsatt lærer i ”Blanke Ark”

Les mer om våre kurs

”Blanke-ark”-læreren

”Blanke-ark”-læreren

”Barnas plattform er oversiktlig og flott. Du er konkret og bruker ikke tid på overflødige ting. Meget bra. Dette virker som et solid program med gode og konkrete verktøy, veldig godt jobbet! Jeg håper mange foreldre får øynene opp for dette nettbaserte kurset, jeg vil tipse de jeg møter.”

Marco Elsafadi, en av Norges mest brukte kurs og foredragsholdere og verdsatt lærer i ”Blanke Ark”