Jente fryst ut av vennegjeng i bakgrunn

Jente 7 år – Utfrysing

Vår datter på 7 år er sosial og har lett for å ta initiativ. Men da hun begynte på skolen opplevde hun utfrysing. Hun var ofte ikke ønsket med i leken. Skolen klarte ikke å hjelpe i situasjonen, og jeg opplevde det som veldig vondt at hun gjemte seg bak meg når vi kom til skolen, at hun ikke ville slippe meg.

Dette var årsaken til at vi kjøpte Barnas Plattformkurset og det tok ikke mer enn en måned med verktøyene, før skolehverdagen endret seg. De siste månedene har hun så vidt ikke hatt tid til å si «ha det» til meg og hun er godt med i lek med de andre barna.

Jeg er så glad for at vi kom over kurset, og bruker verktøyene videre i hverdagen.

Cathrine, Tromsø

Les mer om våre kurs

Jente, 7 år, Utfrysing

Vår datter på 7 år er sosial og har lett for å ta initiativ. Men da hun begynte på skolen opplevde hun utfrysing. Hun var ofte ikke ønsket med i leken. Skolen klarte ikke å hjelpe i situasjonen, og jeg opplevde det som veldig vondt at hun gjemte seg bak meg når vi kom til skolen, at hun ikke ville slippe meg.

Dette var årsaken til at vi kjøpte Barnas Plattformkurset og det tok ikke mer enn en måned med verktøyene, før skolehverdagen endret seg. De siste månedene har hun så vidt ikke hatt tid til å si «ha det» til meg og hun er godt med i lek med de andre barna.

 

Jeg er så glad for at vi kom over kurset, og bruker verktøyene videre i hverdagen.

 

Cathrine, Tromsø