Gutt ser ensom ut, ser ned på mobilen

Depresjon Barn – Barnet Hadde Depresjon

«Vi har aldri funnet ut hva som var årsaken til at vår sønn endret seg og fikk det svært vanskelig, men mistenker at barnet utviklet depresjon. Vi så at han ble veldig lei seg, han ble «mørk» og nedstemt og begynte å stenge seg ute fra alt og alle. Han ville ikke være på skolen og sa at han ville rømme. Han trakk seg unna vennene sine og gråt mye. Det var en fryktelig tid for oss alle.

Bruk av enkle og praktiske verktøy for å støtte barn med depresjon

Vi følte oss ganske rådville. Vi manglet erfaring med barn og depresjon. Jeg skulle til å bestille time hos psykolog, da jeg ble oppmerksom på dette foreldrekurset. Etter å ha lest tilbakemeldinger fra andre foreldre, bestemte vi oss for å gi kurset en sjanse. Det tok ikke mer enn ca. en måned, før gutten vår hadde det mye bedre! Kortversjonen er at han var en helt annen gutt som begynte på skolen i andre klasse. Spesielt sammenlignet med han som sluttet i første klasse 🙂  Vi fikk tilbake gutten vår som er blid og fornøyd, og som har det fint sammen med gode venner. Han trives på skolen, de siste 10 månedene har vært gode. Barnet vårt har ikke lenger symptomer på depresjon!

Vi synes det er hyggelig å høre at han forteller om Barnas Plattform verktøyene til venner, han forteller litt stolt om de gode ordene han hører på. Han har sagt til oss at han mener det er flere barn som burde få det han har fått!  Jeg har formidlet til Helsesøster om de gode resultatene vi har, da vi vet om flere familier som burde få mulighet til å være med på kurset. Vi anbefaler kurset og verktøyene til alle foreldre som har barn som opplever depresjon. Tusen takk Barnas Plattform.

Hilsen fra takknemlig mor på Vestlandet.»

Les mer om Barnas Plattform kurset her!

Legg igjen en kommentar