To jenter løper igjennom tulipaner

Selv kosebamsen får massasje!

Ukens tilbakemelding kommer fra kursleder Rina utenfor Bodø, hun deler en herlig tilbakemelding fra en familie som akkurat er i gang med å bruke Barnas Plattformverktøyene!

«I dag er vi på 4. dagen med Barnas Plattform. Vi har to barn som er ganske ulike. Femåringen er veldig åpen for å prøve nye ting hjemme, mens åtteåringen kan være ganske reservert og innesluttet.

Første dag vi tok samtalen om hva som hadde vært best med dagen vår, hadde ikke åtteåringen lyst til å svare. Vi sa at det var helt ok. Siden dag 2 har hun vært helt med på notene! Hun er nøye med å minne oss på at alle må huske å stille spørsmålet tilbake etter at vi har svart.

Femåringen tok selv initiativet til å starte på denne samtalen hele tre ganger i løpet av 3. ettermiddag, men istedet for å prate om seg selv, spurte hun oss først om dagen vår.

Åtteåringen etterlyser «de gode ordene» når hun er på vei i seng, hun synes det er fint å høre på det. Begge barna forsikrer seg ved leggetid om at «vi skal ha massasje i dag også ja?»

Vi er generelt en kjærlig familie med masse kos og klem hver eneste dag, også ved leggetid, så barna trengte ikke tilvenning for at vi skulle «få lov» til å utføre massasjen. Men de vil veldig gjerne ha mer enn de tilmålte 3 minuttene…

Den 3. kvelden masserte åtteåringen på eget initiativ kosebamsen sin etter instruksjonene, imens jeg gjorde det på henne. Det var hyggelig å se at hun så bevisst gjorde noe fint for en annen skapning!

Jeg har stor tro på at Barnas Plattform er noe barn både synes er interessant og har utbytte av. Verden trenger mer kjærlighet, og får barna det godt inni seg finnes det ingen grenser for hvilken kjærlighet de kan spre til andre. Selv til kosebamsen 🙂 »

Bestill kurs

Legg igjen en kommentar