Jente smiler forsiktig

Press allerede ved 8-års alder

«Vi deltok på Barnas Plattform-kurset med Helle på Stange i Hedmark da vi har ei datter på snart 8 år.

Vår datter sto ikke ovenfor noen store utfordringer, annet enn at hun er en ganske beskjeden jente utenfor hjemmet. Mitt mamma-hjertet ønsker å gjøre det beste jeg kan for mine barn og tenkte at dette kurset kunne kun være positivt!

Allerede i denne unge alderen er det ett press utenfra om hvordan barna skal se ut og oppføre seg, og vi som foreldre føler oss ganske så maktesløse i kampen om å holde selvtilliten og selvfølelsen oppe ❤ Derfor har jeg sett på Barnas Plattform som en form for forebygging.

Det er ingenting i kurset som er komplisert, det er så lett å tilføre verktøyene i hverdagen og de skaper bare positive holdninger og fokus.

Vi får en kvalitetstid på kvelden med litt massasje og «gode ord». Min datter står nå stolt foran speilet og sier de gode ord til seg selv!

Også i en stresset hverdag hvor man kanskje ikke finner helt roen ved legging, så er de gode ord en fantastisk ting å sette på ved sengekanten. Jeg som mor kan snike inn en klesvask eller rydde opp etter middagen med en litt lettere samvittighet.  Særlig siden vår datter setter stor pris på disse ordene og dermed også roer seg ned med et godt smil om munnen!

Jeg skriver ett innlegg om dette for å vise at man ikke trenger de store utfordringene for å kunne delta på Barnas Plattform og gjøre det lille ekstra for de menneskene som betyr mest i hele verden, nemlig barna våre❤

Jeg har trua på at trygge og selvsikre barn skaper en god framtid ?»

Bestill kurs

En kommentar om “Press allerede ved 8-års alder”

  1. Jeg har ei datter på 7 år som er inkludert på skole og i idrettsgrenene hun deltar på, hun er veldig sosial å lite beskjeden. Problemet vårt er på fritiden, her har vi «klikker» som sosialiserer jevnlig, å min datter blir ofte sistevalget, bra nok om der ikkje er bedre «tilbud» på gang. Det er sårt å gjør meg mildt sagt rasende. Hun inviterer ofte hjem, men blir sjeldent invitert tilbake. Sårer mitt mammahjerte skikkelig.

Legg igjen en kommentar