En liten jente sover med bamsen sin

Søvn Barn – Nå Sovner Barnet På 10 Minutter!

«Vi var på kurs med Mona i januar 2018 og har brukt Barnas Plattformverktøyene i ca. ni måneder. Først på datteren vår på åtte år, og etter at det ble en naturlig del av hverdagen begynte vi å introdusere det for minstejenta som da var 20 mnd. Den eldste datteren vår hadde i flere måneder brukt lang tid på å sovne hver kveld, hun slet med søvn som barn. Hun sto opp inntil 10 ganger hver kveld og fant ikke roen. Humøret var dårlig som følge av for lite søvn som barn og samtidig hadde hun det vanskelig med en medelev på skolen. Bussturen til skolen kunne også by på noen utrygge situasjoner. Noe som førte til en del tårer og mye aggresjon.

Til å begynne med ville hun ikke høre på «de gode ordene», derfor satte vi på appen når hun hadde sovnet, og etter kun kort tid ba hun selv om å høre på lydfilen når hun la seg. Og siden dette har hun hørt på denne fantastiske lydfilen hver kveld! Dette hjalp barnet vårt mye med å få til god søvn!

Bruk av enkle og praktiske verktøy til søvn for barn:

En stor endring var at hun ikke lenger sto opp om kveldene. Barnet vårt oppnår nå søvn i løpet av 10 minutter, mot tidligere to og tre timer. Humøret ble bedre og vi fikk tilbake den glade jenta vi kjenner så godt! Etterhvert begynte hun å introdusere appen med massasjen til vennene sine. Hun satte på appen og masserte både vennene og bamsene sine, noe som er utrolig fint å se!

Etter å ha brukt verktøyene i et par måneder begynte hun å lage seg en bok med «de gode ordene» i. Hun ville ha «de gode ordene» med seg slik at hun kunne lese dem på bussen på vei til skolen. Det vi så var at hun begynte å bruke verktøyene aktivt for å styrke egen selvfølelse. Spesielt i situasjoner der hun følte at hun trengte dem. Hun har ikke lenger problemer med søvn som barn.

Store endringer i søvnkvaliteten for barnet, og flere positive endringer:

Hun er også veldig opptatt av at vi skal bruke et minutt hver kveld på å si noe fint om hverandre. Hun har hatt en stor utvikling i hvordan hun beskriver det fine ved den av oss som legger henne. Til å begynne med var det ting som «Du er fin» og «Du har fint hår». Men etterhvert som vi har brukt dette verktøyet, har hun begynt å beskrive gode egenskaper og ting som er unikt for hver enkelt av oss. Og på samme måte har vi foreldre blitt bedre på å beskrive de gode egenskapene hennes. En god øvelse for alle! Tror også dette bidrar til bra søvn for barnet vårt 🙂

Vi har hatt et enormt utbytte av kurset med Mona. Hun er dedikert til det hun gjør, og det gjør at man virkelig tror på disse verktøyene som absolutt skaper positive endringer. Barnas Plattform kan anbefales videre til alle! Jeg anbefaler kurset til alle foreldre som har barn som sliter med søvn. Og man trenger ikke å ha utfordringer for å dra på kurs. Disse verktøyene er virkelig nyttige å bruke uansett!

Les mer om Barnas Plattform kurset her!

Legg igjen en kommentar