Jente gjemmer ansiktet i hendene, med hette på

Barn Mobbing – Når barn sliter etter mobbing.

Det er en stor glede å dele denne erfaringen fra en familie i Harstad som var på Barnas Plattform-kurs hos Cathrine: «Vi fikk anbefalt dette kurset av den åtte  år gamle venninnen til vår datter. Hun snakket varmt om hvor fint det var når hun skulle legge seg, og hvor godt det var å få høre «de gode ordene». Vår datter fikk en tøff start på skolen i første klasse med mobbing og utestenging. Selv om vi fikk orden på dette i andre klasse, hadde det gått hardt ut over selvtilliten og selvfølelsen hennes, slikt det gjør for barn etter mobbing. Hun gråt ofte og mente at ingen likte henne og sa ofte at hun var stygg og slem. Hun stilte seg selv på utsiden i aktiviteter og holdt seg for det meste alene både hjemme og på skolen.

Når barn sliter etter mobbing:

Etter at vi startet med verktøyene ble det nesten som en «omprogrammering» av tankemønsteret til vår datter. Hun sluttet å snakke negativt om seg selv, og vi så at hun ble mer trygg og rolig.

Etter bare noen få uker begynte hun på eget initiativ å dra på besøk til venner og hun fikk plutselig mye besøk hjemme av nye venner! Dette var store endringer for ett barn som har vært gjennom mobbing.

Denne positive utviklingen viser hvor effektivt Barnas Plattform-kurset kan være for barn som har opplevd mobbing. Gjennom kurset fikk vår datter tilbake selvtilliten og gleden i hverdagen. Vi er utrolig takknemlige for de nyttige verktøyene som har hjulpet henne å finne trygghet og vennskap igjen. Fra å sitte inne for seg selv, opplevde vi nå at vi nesten ikke så henne lengre! Hun var plutselig blitt  veldig sosial, og var ikke lenger redd for å stikke seg frem i sosiale sammenhenger. Disse verktøyene har vært til stor hjelp for oss og vårt barn som opplevde mobbing. Takk for kurset!»

Les mer om Barnas Plattform kurset her!

4 kommentarer om “Barn Mobbing – Når barn sliter etter mobbing.”

  1. Virkelig flott at det virker så kjapt. Å stå utenfor er noe av det verste barn kan oppleve. Lykke til videre

  2. Så synd at det koster så mye. Har en 5årngsom har blitt mbbet og her selvfølelsen er ødelagt

  3. Hei Kristina.

    Har du anledning til å komme til Oslo på gratis kurs? 🙂 Alt det beste fra Birgit i Barnas Plattform

  4. Har ei på 13 og en på 18 som sliter veldig etter mobbing. Yngste er ennå ikke kvitt all mobbingen. Det har gått så langt at hun til tider selvskader seg pga alt som har skjedd og det som ennå skjer.
    Syns at det kosta såpass dette kurset.

Legg igjen en kommentar