To brødre klatrer igjennom leketunnel

Sint Gutt Til Glad Gutt

Denne familien, som var på kurs hos Kristine i Nord-Trøndelag, har kunnet hjelpe sin gutt på en ny måte etter Barnas Plattform-kurset ! «Vi meldte oss på kurset da vi så at vår gutt hadde utfordringer når det gjaldt å håndtere sinne og følelser. Han kunne være oppfarende å ha plutselige sinneutbrudd uten noen forståelig forklaring. Han ble en veldig sint gutt.
Veldig ofte var det en trist gutt som la seg og gav uttrykk for at han ikke hadde tro på at noen likte han siden barna så hvor sint han ble innimellom.

Vi fikk høre om kurset gjennom skolen og tenkte at det kunne ikke gjøre noe galt å prøve dette for vår sinte gutt.
De verktøyene vi fikk tenkte vi var veldig enkle og overkommelige for oss. Samtidig så var vi litt delte i om vi hadde tro på kurset.

Etter to uker med massasje og gode ord, samt ett positivt fokus rundt dagen, så vi en liten forandring.
Gutten vår forklarte mer rundt sin egen situasjon og gav mer uttrykk for at han egentlig var redd. Redd hva andre mente om han og at han kanskje ikke ville klare å få til det han ville.

Resultater ved bruk av enkle verktøy for sint gutt:

Etter en måneds tid så vi en gutt som tydelig hadde det mye bedre med seg selv! Han ble enda flinkere til å sette ord på hva han følte. Samt hvorfor ting ble som det ble rundt den sinte gutten noen ganger.
De på skolen sa også at de så en gladere gutt. En som uttrykte seg mye bedre og som var mye enklere å veilede!

Nå etter ett halvt år ser vi en klar forskjell på han de dagene vi glemmer å fokusere positivt og høre på «gode ord». Han etterspør dem selv, om det er gått ett par dager uten, og viser dem villig frem til kompiser 🙂

Vi har også jevnlig massasje som han bare elsker å få utført.

Vi har fått en gladere gutt og vi som familie er blitt mer harmoniske ved å flytte fokus til det som er positivt i stedet for å se etter det negative. Gutten vår er ikke lenger en sint gutt, det har vært ett nyttig halvår for oss alle.

Nå vil vi også utføre verktøyene på vår fireåring, da han har tendens til å være litt trassig og har vanskelig for å sovne om kveldene. Vi har tro på at det vil være gode verktøy for han også! Tusen takk, vi har hatt så godt utbytte av dette kurset.»

Les mer om Barnas Plattform kurset her!

Legg igjen en kommentar