Kurs For Barn – Det Har Forandret Alt!

Jente fotball 6 år

Dette sier en mamma om Barnas Plattform sitt kurs for barn, som deltok hos kursleder Bente i Haugesund.

Hun og mannen har ei herlig lita jente på seks år, som har fått nyte godt av de enkle verktøyene som foreldrene har lært seg. Etter at de var på kurs for barn, ca. tre måneder siden.

«Vi har fått en helt ny hverdag, forteller hun.  – Vi har brukt alle de fire verktøyene. Forandringene som har skjedd med henne torde vi verken tro eller håpe på. Hun er MYE tryggere, mer åpen og glad enn hun var før!
For eksempel: Hun spiller på et fotballag, og før kurset var hun svært usikker og utrygg på banen. Hun sto mye i ro og beit i genseren sin. Nå er hun helt annerledes! Hun er mer tøff, og aktiv på banen og «går på»!

Stor utvikling etter enkelt kurs og verktøy for barn:

Hun er er også mye flinkere til å uttrykke seg. Det er som om hun har åpnet mer opp og både spør og tar opp ting mer enn hun gjorde før. Det virker som hun har fått en bedre forståelse av sine egne følelser og av andre rundt henne etter kurset. Dette har utviklet seg mye gjennom bruken av verktøyene.

I tillegg forteller mammaen glad at også legge-situasjonen er helt annerledes etter kurs for barn:

Tidligere var det en kamp når hun skulle legge seg. Det var mye hyling og skriking, og mye ut av senga. Det tok lang tid før hun roet seg, og jeg var trøtt og sliten og rustet meg til «kamp» hver eneste kveld….
Dette er blitt helt annerledes. Nå gleder hun seg faktisk til å legge seg! Hver kveld legger hun seg rolig, og vi har en fin kosestund på sengekanten der vi bruker verktøyene som skal brukes i legge-situasjonen. Hun sovner rett etter at jeg har gått ut.

Jeg opplever at vi har fått en enda større nærhet til jenta vår etter at vi begynte med dette og jeg anbefaler kurs for barn videre til alle! Jeg er så glad for dette, det er herlig å se jenta vår blomstre!»

Les mer om Barnas Plattform kurset her!

Legg igjen en kommentar