Gutt prater i mikrofon

Når barn har et godt selvbilde!

Anne Marit i Møre og Romsdal deler denne tilbakemeldingen hun fikk tilsendt fra en familie som hadde vært på kurs:

«Jeg har positive erfaringer å komme med i forhold til dette kurset. I utgangspunktet var jeg spent på om det ville fungere på mitt barn, som egentlig synes å ha et godt selvbilde og mye fart i kroppen med mange spørsmål. Jeg såg for meg mange spørsmål og kanskje at massasjedelen ble til latter og lek?!

Jeg erfarte at dette falt i smak fra første stund. Barnet satt helt avslappet og tydelig nytte massasjen, litt ekstra spennende med «dama» som sier hva vi skal gjøre i massasjen.
Etterpå var det disse gode ordene. Vi begynte å gjennomføre dette hver kveld, med ønske fra barnet selv. Hvis det hendte seg at vi prøvde å hoppe over det, ble det etterspurt. Også de gode ordene.
Vi ser også at barnet selv tar det i bruk, han har massert både mamma og bestemor! Da prøver han å lese sånn som instruksjonen er!
Massasjen gir tydelig en ro i kroppen som er en ypperlig avslutning på en ellers så travel hverdag.

I forhold til å sette fokus på det positive og spørre om den beste opplevelsen ser vi også at noe har skjedd. Vi hører nå at barnet selv kan spørre både oss foreldrene og andre nære om hva det beste de har opplevd.

Tenker det er fint at barna blir vant til dette og selv å ta det i bruk, det handler også om å se og bli sett, å høre og bli hørt ut fra er positivt fokus.

Tommel opp for kurset!»

Bestill kurs

Legg igjen en kommentar