Gutt har ballen i basketballkamp

Selvtillit Og Selvfølelse

«Sønnen min var 11 år da jeg var på Barnas Plattform kurset. Jeg var usikker på om jeg ville se noen forandringer hos han. Han var en trygg og positivt gutt som mestret det meste i livet sitt veldig godt. Jeg var imidlertid noe usikker på hans selvtillit og selvfølelse og jeg var spent på om disse områdene kunne styrkes. Jeg valgte derfor å gå på kurset, da jeg hadde hørt at andre hadde hatt glede av kurset. Noen hadde også brukt kurset kun rent forebyggende, så jeg tenkte det uansett ville være nyttig.

Praktiske verktøy til å styrke barns selvfølelse og selvtillit.

Jeg var spent på om kurset kom til å påvirke vår sønns selvtillit og selvfølelse. Og om dette ville bli synlig på noen måter. Etter to måneder med Barnas Plattform verktøyene, så jeg en radikal forandring på basketball-banen. Sønnen vår spiller basket og fra at han var en spiller som hovedsakelig sentret til de andre spillerne for at de skulle score, begynte han å snappe ballen og stusse den opp til kurven. Han rett og slett begynte å prøve selv! Det var ikke hver gang han traff, men han fortsatte å prøve og han ble raskt veldig god. Jeg så store endringer i selvtilliten og selvfølelsen hans.

Det er ikke veldig viktig for meg at han skal være best i basket, men det er veldig viktig at han opplever at han kan og at han tør både å prøve og bomme. Jeg ser at både selvtilliten og selvfølelsen hans er styrket som et resultat av Barnas Plattform kurset.

Jeg er glad for at jeg gikk på kurset og startet med med verktøyene. Han går liksom med ryggen litt rettere nå og han har en ny trygghet i seg selv. Han har helt klart fått en bedre selvtillit og selvfølelse.

Takknemlig hilsen fra mor i Trøndelag»

Les mer om Barnas Plattform her!

Legg igjen en kommentar