Gutt ser alvorlig inn i kamera, med lærer og medstudent i bakgrunn

Redd for å dra alene i bursdag, å være med på helgeturer, å bli hentet av andre enn mamma og pappa osv …

Kursleder Stig Tore Stafne i Trondheimsområdet har fått en gledelig tilbakemelding fra en familie som hadde en engstelig gutt. Dette er siste tilbakemelding vi deler i år fra foreldre som har vært på Barnas Plattform-kurs i 2016. Og vi i Barnas Plattform-teamet benytter anledningen til å ønske alle store og små en glad førjulstid og deilig juleferie!

«Vår gutt på 6 år ble plutselig veldig utrygg i forbindelse med skolestart. Redd for å dra alene i bursdag, redd for å være med slektninger på helgetur, redd for å bli hentet av andre enn mamma og pappa på skolen osv.  Dette kom brått og uten forvarsel. Han hadde tidligere vært alene i bursdager i over ett år, vært med andre på hytteturer og blitt hentet av mange andre enn mamma og pappa.

Vi gikk på Barnas Plattformkurs for 2-3 måneder siden.  Vi tok i bruk alle verktøyene med en gang etterpå og har siden brukt dem stort sett hver dag/ flere dager i uka.  I løpet av tida som har gått har gutten vår blitt mye tryggere og fått bedre selvfølelse og selvtillit.

Han har nå vært alene i flere bursdager uten problemer. Nå gleder han seg like mye som han brukte å gjøre, før han ble redd for å dra alene. Han har vært med slekt og venner på turer og overnattingsbesøk flere ganger uten snev av hjemlengsel eller spørsmål etter oss 🙂  Og han spør gjerne om han kan få overnatte hos familie når vi er på besøk. Han har blitt hentet av flere andre enn mamma og pappa på skole og SFO uten problemer!

Vi har også fått tilbakemeldinger fra skole og SFO om en stor utvikling for gutten vår siden starten i august. Den utrygge og forsiktige gutten, er nå mye tryggere og veldig blid og fornøyd. Han har fått mange nye venner og  leder gjerne an når de skal finne på aktiviteter/leker 🙂

Vi kan bare anbefale Barnas Plattformkurset på det varmeste! Vår beste investering noensinne!»

Bestill kurs

Legg igjen en kommentar