Jente som kjeder seg

Søvnproblemer Barn 9 År Og Bekymret.

«Vårt barn har slitt mye med mange forskjellige bekymringer. Bekymringene har vært så uttalte at hun som barn på 9 år fikk søvnproblemer. Klokken kunne bli over elleve før hun sovnet, og de verste kveldene kastet hun også opp, så engstelig var hun. Dette medførte at hun ofte kom trøtt på skolen og ikke hadde så gode skoledager som hun kunne hatt.

For noen år siden opplevde vi en stor sorg i familien, og vi tok kontakt med BUP og barnepsykolog for å få hjelp. Nå var vi på tur til å ta kontakt med dem igjen på grunn av vår datters søvnproblemer, men bestemte oss for å teste Barnas Plattform-verktøyene først.

Bruk av enkle og praktiske verktøy for barn på 9 år som opplever søvnproblemer:

I løpet av bare noen få uker har barnet vårt på 9 år med søvnproblemer fått det mye bedre! Nå vil hun legge seg (!) og hun får massasjen og sovner til de «gode ordene». Hennes søvnproblemer har blitt betydelig redusert, og hun sovner nå uten de store bekymringene som pleide å holde henne våken.

I går hadde vi foreldresamtale med kontaktlæreren hennes. Hun lurte på hva vi hadde gjort på hjemmebane fordi hun ser en veldig annerledes jente på skolen. Mindre bekymret, mindre kvalm, en gladere og mer opplagt jente helt enkelt! Vår datter på 9 år har ikke lenger søvnproblemer, og dette har gjort en stor forskjell i hennes hverdag.

Søvnproblemene for vårt barn på 9 år har alltid vært en stor bekymring for oss. Det å se henne slite hver kveld og vite at hun ikke fikk nok søvn, påvirket hele familien. Men etter å ha brukt Barnas Plattform-verktøyene, har vi sett en fantastisk forbedring. Ikke bare sovner hun lettere, men hun har også begynt å glede seg til leggetid. Dette er noe vi aldri hadde forestilt oss for noen måneder siden.

Store positive endringer for barnet:

Barnet vårt har nå bedre dager på skolen. Hun er mer opplagt og har energi til å delta i undervisningen. Søvnproblemene som tidligere holdt henne tilbake, er ikke lenger en del av hverdagen hennes. Dette har også gjort henne mer sosial og aktiv i skolehverdagen. Vi anbefaler kurset til alle foreldre som har søvnproblemer med barn 9 år gammel!

Ditt kursopplegg er bare fantastisk, Birgit! Vi kan ikke få takket deg nok for hjelpen vi har fått gjennom Barnas Plattform. Det har ikke bare forbedret vår datters søvnproblemer, men også hennes generelle velvære. Nå ser vi en lysere og mer bekymringsfri fremtid for henne, takket være de verktøyene du har gitt oss.»

Erik, Oslo

Les mer om Barnas Plattform kurset her!